مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی حلما
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی حلما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه لازانیا مرغ و قارچ

تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه لازانیا مرغ و قارچ

لازانیا یک غذای ایتالیایی محبوب است که با استفاده از شیرینی لازانیا و مواد پرکاربرد دیگر مانند گوشت، سبزیجات و پنیر تهیه می‌شود. در اینجا طرز تهیه لازانیا مرغ و قارچ را برای شما توضیح می‌دهیم:

مواد لازم:
– شیرینی لازانیا: ۹ تا ۱۲ عدد
– مرغ: ۲ سینه مرغ
– قارچ: ۲ پوند قارچ خرد شده
– پیاز: ۱ عدد پیاز خرد شده
– سیر: ۳ حبه سیر خرد شده
– روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
– پنیر پارمزان: ۱ پیمانه پنیر رنده شده
– پنیر موتزارلا: ۲ پیمانه پنیر رنده شده
– نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را با نمک و فلفل به مدت ۱۰ دقیقه درون یک ماهیتابه با روغن زیتون سرخ کنید. سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و خرد کنید.
2. در همان ماهیتابه، پیاز و سیر را با روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شوند.
3. قارچ‌ها را به پیاز و سیر اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا آب قارچ‌ها تبخیر شود.
4. مرغ خرد شده را به قارچ‌ها اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
5. در یک قابلمه، شیرینی لازانیا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و روی یک سطح صاف قرار دهید.
6. پنیر پارمزان و موتزارلا را با هم مخلوط کرده و یک لایه از آن را روی شیرینی لازانیا قرار دهید.
7. سپس لایه‌ای از مرغ و قارچ را روی پنیر قرار دهید و دوباره یک لایه از شیرینی لازانیا را روی آن قرار دهید.
8. این روند را تکرار کنید تا تمام مواد تمام شوند.
9. در پایان، لایه‌ای از پنیر روی لازانیا قرار دهید و آن را درون فر گرم کنید تا پنیر آب شود و رنگ طلایی بگیرد.
10. پس از پخت لازانیا، آن را از فر خارج کرده و به مدت ۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود. سپس آن را برش دهید و سرو کنید.

لازانیا مرغ و قارچ آماده سرو است. این غذا را می‌توان با سالاد سبزیجات و نان تازه سرو کرد. لذت بردن از غذای خوشمزه و شاداب را از دست ندهید!

مرتبط نوشته ها

پرتوزایی-طبیعی-و-نیمه-عمر
آموزش و یادگیری

پرتوزایی طبیعی و نیمه عمر

قانون-هوک
آموزش و یادگیری

قانون هوک

نیروی-عمودی-سطح
آموزش و یادگیری

نیروی عمودی سطح

تندی-لحظه-ای-و-سرعت-لحظه-ای
آموزش و یادگیری

تندی لحظه ای و سرعت لحظه ای

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی حلما متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.